Bra boende för en bra träning

Det kanske inte är speciellt många som tänker på det, men ett bra boende är en av nycklarna till framgång när man är ute på tävlingar. Det är kanske så att det har gått förbi väldigt många vanliga motionärer, och att det egentligen endast handlar om att fokusera på tävlingen och hålla mat och logi så billigt som möjligt. Kanske är det så att det också handlar om att man tror att själva uppladdningen med mat och vila är sådant som man gör över tid långt innan tävlingen, men faktum är ju att det är nästan viktigast att finslipa detaljerna ner i minsta atom precis dagarna före. Därför krävs det högklassigt boende för att underlätta för prestationen.

Dalarna – tävlingarnas förlovade land

När det gäller cykling så är det vissa landskap som är roligare att tävla i än andra, och ett av dem är Dalarna. Inte bara har du Cykelvasan här, utan det finns mängder av olika typer av cykellopp som verkligen underlättas av den skiftande naturen. Den naturen som kanske är roligast att både träna och tävla i är den man kan hitta runt Siljan och Rättvik, och när man väl är där på plats så brukar jag alltid boka in mig på samma hotell för att det helt enkelt erbjuder det alla bästa.

Hotell i Tällberg finns det många utan men utan konkurrens så vänder jag mig alltid till Green Hotel. Det är ett hotell med långa anor tillbaka i tiden och det känns verkligen genuint Dalarna ner i minsta lilla spik. Det är något som jag verkligen har lärt mig att älska och jag känner historiens vingslag vart jag än går i Tällberg, samtidigt som jag också njuter i fulla drag av modern och underbar cykling på tävlingar och olika träningspass. Så passa på att kolla Tällberg om ni har tävlingsnerver i Dalarna för ett bra boende!