En jobbig flytt

I helgen var jag hemma hos min goda vän Erik. Han skulle nämligen flytta från ena sidan av stan till den andra. Det slog mig att det faktiskt är riktigt kämpigt att flytta – även om man får flyttpizza. Jag har bara flyttat tre gånger i mitt liv. En gång med mina föräldrar, en gång när jag flyttade hemifrån, och en gång när jag bytte från en etta till en trea.

Många lådor att packa

Om jag flyttar en fjärde gång kommer jag nog att anlita en flyttfirma. I helgen jobbade vi från morgon till kväll med att packa och flytta, men vi var ändå inte helt klara när flyttbilen skulle lämnas tillbaka till bensinmacken. Jag fick dessutom ont i ryggen. Erik har ett piano och det var riktigt besvärligt att få in det i bilen.

En promenad i skogen

Den här helgen ska jag ta det lugnare. Det enda som jag har planerat är att ge mig ut i skogen med ryggsäcken, en termos med kaffe och några mackor. Man får passa på nu innan det blir allt för kallt utomhus.