Sommar, sommar, sommar!

Sommaren kom till slut, och det med besked. Visst har det regnat en del, men överlag har i alla fall jag fått mer bra väder än dåligt, och inte minst hade vi tur på jobbet. Till sommaravslutningen sken solen så vänligt så. Det är någonting som var lite av ett risktagande för övrigt, då vi planerat att hålla avslutningen med jobbet utomhus. Regn hade liksom inte varit så välkommet då, även om det fanns back-up-planer. Vad vi gjorde var att vi begav oss ut på sportfiske hela bunten, där det hela tog sin början i Vaxholm, och erfarna guider hjälpte oss att hitta till skärgårdens bästa fiskeställen. En riktig upplevelse, och fiskelyckan var god, även om vi nog varit lika glada ändå.

Ett perfekt event
Det hela avslutades sedan med en fantastisk middag på Djurgårdsbrunns värdshus, och vi kände nog alla att det hade varit en rätt så perfekt sommarfest, utomordentlig arrangerad av eventbyrån Perfect Event. Kanske inte riktigt en traditionell sommarfest med jobbet, men att göra det hela till ett äventyr, en upplevelse, var definitivt en perfekt idé. Dessutom, i stället för att bara vräka i oss god mat så fick vi ju motion, och vistas ute i naturen, och det är någonting som jag definitivt tycker ska uppmuntras, så att jobbet gör någonting liknande nästa år – eller varför inte redan till kick-offen i höst?

Perfect Event har nämligen en stor mängd olika spännande aktiviteter att bjuda på, och jag vill nog prova på åtminstone hälften av dem. Alla kanske inte är lika hälsosamma, men de flesta av dem ser riktigt RIKTIGT spännande ut.

Det hela var helt enkelt ett perfekt sätt att avsluta ”vårterminen” på, och påbörja semestern (även om de flesta av oss hade några dagar eller till och med veckor kvar att jobba. Men vi fick en riktig sommarkänsla, det kan man lugnt säga.